Layout för veckoöversikt

Varje vecka gör jag en veckoöversikt. Jag vill gärna ha allt på ett och samma ställe samlat för att underlätta när jag sedan gör min dagliga planering på morgonen under veckan.

I min veckoöversikt vill jag ha med:

BOKADE AKTIVITETER

I veckoöversikten har jag med plats för varje dag att skriva in redan bokade aktiviteter så att jag har det samlat på ett ställe. Jag för sedan över dessa aktiviteter i min dagliga planering också.

ATT-GÖRA-LISTA

Jag gör också plats för min att-göra-lista. Där skriver jag allt jag vet och allt jag kommer på att jag ska göra under den kommande veckan. Den fylls sedan på under veckan och använts som min masterlista. Jag för sedan över det jag ska göra till den aktuella dagen under veckan.

PRIORITERINGAR

Varje vecka har jag några uppgifter som är prioritet. De kanske ligger nära deadline eller så är de viktiga av någon annan anledning. Där brukar jag skriva in tre saker som mest. Det blir för komplicerat att välja under veckan annars.

Min veckoöversikt utvecklas hela tiden så om några veckor ser den förmodligen annorlunda ut. Det är det som är så bra med det här systemet. Man ändrar allt eftersom behovet förändras eller man komma på att det är mer effektivt att göra på ett annat sätt.

Här är en liten film på min veckoöversikt:

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *