Jag ska prata i radio

Den 9 september ska jag prata om Bullet Journaling i Sveriges Radio P3. Programmet heter PP3 och de är nyfikna på hur det kommer sig att Bullet Journaling växer som det gör. Klockan 15:05 är det min tur.

Jag planerar att berätta hur man använder sig av Bullet Journaling för att planera men framför allt vill jag prata om att det är något som passar alla. Det finns inget rätt och fel när det kommer till att skapa sin egen planering. Vissa vill rita och färglägga och andra tycker det räcker bra med att-göra-listor. Båda två sätten är rätt.

Jag ser fram emot att få berätta om detta.

Och ja, jag ska komma igång att blogga på allvar. Det blev sommar och jag skriver en bok och det tar mycket av min tid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *