I brevlådan låg två nya anteckningsböcker

Detta inlägg presenteras i samarbete med Concess.se.

Idag när jag kom hem låg det ett paket i min brevlåda. Det är alltid spännande att få paket och så även denna gången även om jag redan visste vad som låg i.

I paketet låg två nya anteckningsböcker. En svart, med prickade papper, Leuchturm1917 och en grön, med blanka papper, från Paperstyle. Jag har fått hem dem från Concess.se som är en pappershandel på nätet. Tanken är att jag ska prova dessa och se om jag tycker det är skillnad på dem. Jag är ju som sagt av åsikten att det kanske inte alls måste vara Leuchtturm man använder så det ska blir roligt att prova båda två.

Nu är den stora frågan vad jag ska använda dem till? Jag har ju redan en Bullet Journal som jag använder dagligen och jag kan inte ha tre stycken. Det blir lite väl mycket att hålla reda på. Jag får klura på den lite grann tror jag.

Jag kommer att redogöra för mitt resultat när jag använt böckerna ett litet tag.

 

 

2 thoughts on “I brevlådan låg två nya anteckningsböcker

 • 12 september, 2016 at 16:33
  Permalink

  Du kan ju t.ex använda dem för typ tips & demos? Eller för att experimentera och testa nya komponenter/spreads innan du för in dem i din vanliga bullet journal. 🙂

  Reply
  • 12 september, 2016 at 18:26
   Permalink

   Jättebra idéer Johanna. Det lutar åt att den svarta kommer användas till just tips & demos som du kallar det och den andra till ett projekt jag drar igång på fredag.

   Tack!

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *