Idag startar jag ett nytt BuJo-projekt

Idag har jag öppnat en ny anteckningsbok. Den gröna som jag fick skickat till mig. Nu har jag bestämt mig för vad den ska användas till.

ETT JAG-PROJEKT

Den senaste tiden har jag blivit sämre på att göra sådant som ger mig energi. Jag tar mina stunder av vila men jag är för distraherad och jag sitter med telefonen eller datorn vilket inte riktigt blir en effektiv vila. Så nu satsar jag på ett jag-projekt. Jag kallar det för ”En stund med mig själv”.

Under 30 minuter per dag är det jag, min anteckningsbok och mina pennor som umgås. Jag tänker reflektion, citat och doodling. Och en dag för dag-logg där jag dokumenterar att jag gör de delmoment jag anser viktiga för att göra detta till en vana.

RESULTAT PÅ INSTAGRAM

Jag ser fram emot detta och ni kommer se vad jag gör framför allt på Instagram. I alla fall de delarna som inte är personliga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *