Vad vill du läsa om?

Tanken med den här sidan är att inläggen ska ge dig inspiration i användandet av en Bullet Journal och för att det syftet ska uppnås skulle jag vilja veta vad ni vill att jag skriver om.

Ni som kommer in här och läser är alla på olika ställen i er BuJo-resa. Vissa är nybörjare och andra har hållit på ett tag. Några är intresserade av utmaningar som finns på Instagram och fyller sin BuJo med det och andra vill strikt fokusera på planering.

Jag har många idéer men det är ju inte till mig jag skriver här i bloggen. Det är till dig. Jag skulle bli glad om du vill ösa ur dig dina önskemål om ämnen/innehåll för inlägg.

Tack!

One thought on “Vad vill du läsa om?

  • 28 september, 2016 at 19:22
    Permalink

    Roligt med en svensk sida om bullet journal! Jag är nybörjare inom bullet journal och jag skulle gärna vilja läsa om olika layouts, alltifrån minimalistiska som Ryders ursprungliga till mer visuella varianter. Sedan skulle det vara intressant att veta var man köper bra pennor med så smala spetsar som behövs, jag har ingen koll på pennor förutom typ blyerts/bläck och jag gick väldigt snabbt vilse i penndjungeln. Filt? Gel? Vad är det och behöver man det? Jag skulle vilka köpa en enkel svart penna och kanske några i färg för markeringar eller accenter men jag vill inte lägga en förmögenhet på någon slags kalligrafipennor. De enda länkar jag hittar på amerikanska sidor går till Amazon, men jag vill helst köpa från Sverige för enkelhetens skull. Så det var några tips från mig. 🙂

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *