Ett nytt år behöver mål

Jag är väldigt noga med att skriva ner mål inför ett nytt år så även i år. Jag tänker inte prata om varför det är viktigt eller hur jag gör utan bara säga: SKRIV NER!

Skriv ner dina mål tydligt så att du kan återkomma ofta och titta vad det är du har tänkt dig. Du har förmodligen skrivit ner dem av en anledning. Gör en sida eller ett uppslag i din Bullet Journal där du skriver ner målen och varför de är viktiga för dig.

Målet med den här bloggen

Jag har inte varit så bra på att uppdatera den här bloggen men det ska bli ändring på det. Bullet Journaling har kommit till Sverige för att stanna så även den här sidan. Jag vill att det ska vara en plats att komma till för att få tips och idéer. Jag ska klura ett par vändor på hur jag kan skapa en bra blogg med ett trevligt upplägg.

Kom gärna med förslag och önskemål.

Ett nytt år behöver mål

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *