Om Bullet Journal Sverige

Bullet Journal Sverige är tänkt som en sida som ska handla om planeringsmetoden Bullet Journaling och inläggen ska vara till inspiration för alla som tycker denna metod verkar intressant eller som redan är i full gång med sin BuJo.

VAD?

Bullet Journaling är ett sätt att planera som snabbt har blivit väldigt populärt i Sverige och anhängarna till de amerikanska sidorna ökar. Därför tycker jag, Dorotea Pettersson, att vi behöver ha information om Bullet Journaling även på svenska. Därav denna sida.

Inläggen på denna sida kommer handla om Bullet Journaling vitt och brett. Ibland väldigt specifikt och ibland allmänt. Ibland om att skriva fint och andra gånger om detaljer inom planering eller inom metoden Bullet Journaling.

VEM LIGGER BAKOM?

Dorotea PetterssonSjälv använder jag min Bullet Journal varje dag och jag fyller på den med mitt liv. Jag är inte expert på att skriva fint eller på att teckna men däremot är jag väldigt bra på att planera. Jag är tidscoach och arbetar professionellt med att hjälpa människor till en bättre planering med huvudsyftet att få ordning på sin tid och därmed få tid till allt det där människor drömmer om.

Syftet med sidan är främst att lyfta Bullet Journal som planeringsmetod men då och då kommer det komma inlägg som på ett och annat sätt är kopplat till mitt företag dorro coachning med konceptet 5 AM.

På instagram kallar jag mig för @dorrotidscoachen.

MÅL

Målet med den här sidan är att i framtiden har fler personer som skriver och engagerar sig. Jag vill att det ska bli en sida som ger inspiration och glädje och där många kan samlas.

Om du skulle vara intresserad av att skriva på den här sidan så går det bra att kontakta mig om detta. Du ska gärna ha ett ”specialist”område inom Bullet Journaling. Kanske är du duktig på kalligrafi eller på att teckna. Du kanske brinner extra mycket för utmaningar och skulle tycka att det var roligt att driva sådana.

ENGAGEMANG

Du som läser här får gärna engagera dig i vad som skrivs och händer här på sidan.

Vad önskar du för inlägg?
Vill du ha något speciellt event?
Ska vi ha utmaningar?

Allt kan hända.

Välkommen hit! Hoppas att du ska trivas.